Соціальні засоби комунікації

Snapchat «Не турбувати» для групи

Багато нових функцій, представлених у програмі, мають тенденцію поляризувати користувачів. Snapchat відомий тим, що розширює межі програм для спілкування в чаті, а такі функції, як Stories, навіть вийшли на інші соціальні платформи.

Snapchat «Не турбувати» для групи

Функція «Не турбувати» – це рятівний засіб для людей, які беруть участь у кількох групових чатах. Немає нічого гіршого, ніж отримувати сповіщення про кожне повідомлення в кожному чаті протягом дня. Остання функція дозволяє повністю вимкнути сповіщення групового чату. Залишайтеся з нами і дізнайтеся, як це працює і навіщо вам це може знадобитися.

Як все працювало до оновлення

Якщо ви давно користуєтеся Snapchat, то знаєте, наскільки дратівливими можуть бути сповіщення. До того, як була представлена ​​нова функція «Не турбувати», у вас не було багато варіантів зупинити звук сповіщень. Ви можете повністю заблокувати користувача або залишити його групі, щоб сповіщення припинилося.

snapchat

Це був не найкращий спосіб поводитися з речами, особливо якщо спільна інформація є важливою. Ви також можете перевести телефон у беззвучний режим, але це призведе до вимкнення всіх функцій, що дозволить легко пропустити важливі телефонні дзвінки або відповісти на повідомлення через кілька годин. Це дійсно потребує робочого виправлення, яке нарешті тут.

Що таке режим «Не турбувати».

Режим «Не турбувати» в Snapchat – це функція, на яку багато користувачів чекали вже довгий час. Він був представлений у 2018 році, і це одна з функцій, які викликали найбільший бум. Ви нарешті можете забути про отримання сповіщень щоразу, коли хтось публікує щось у групі або надсилає вам приватне повідомлення.

Це може бути ваш старий приятель з коледжу, який не може перестати говорити про політику, або член сім’ї, який постійно надсилає вам фотографії та задає запитання. Якщо ви в групі, все може стати ще гіршим. Ви отримуватимете сповіщення від п’яти людей, які продовжують надсилати повідомлення, фотографії та хто знає що. Безперервний звук сповіщень може бути вкрай невідповідним у деяких ситуаціях, особливо коли ви спілкуєтеся віч-на-віч з другом.

Функція працює так само, як і функція «Вимкнути сповіщення» у Facebook. Це дозволяє блокувати сповіщення від балакучих друзів, які ніколи не припиняють друкувати. Ви завжди можете відвідати групу або приватний чат, щоб переглянути повідомлення, але без звуків сповіщень. Після кількох не дуже вдалих оновлень, Snapchat привів до нього режим «Не турбувати», який є абсолютною знахідкою для деяких користувачів. Ви можете активувати його кількома простими натисканнями, і ви можете так само легко відмінити зміни.

Як активувати режим «Не турбувати».

Режим «Не турбувати» працює як для індивідуальних, так і для групових чатів. Увімкнути та вимкнути його нескладно. Ми не знаємо, чому Snapchat так довго чекав, щоб представити цю функцію, але ми раді, що вони нарешті це зробили. Ось що вам потрібно зробити, щоб увімкнути його:

  1. Знайдіть контакт або групу, яку хочете вимкнути.
  2. Потім торкніться їх Bitmoji, і з’явиться меню з параметрами.
  3. Виберіть «Налаштування», і ви потрапите до іншого списку параметрів.
  4. Торкніться «Не турбувати», щоб вимкнути сповіщення для цієї особи або групи.

    не турбувати

  5. Ви можете ще раз перевірити, чи працюють налаштування, виконавши ті самі дії. Замість «Не турбувати» у вас повинна бути опція «Увімкнути сповіщення».

Це все, що вам потрібно зробити, щоб позбутися дратівливих сповіщень. Як бачите, Snapchat чудово впорався з роботою, щоб полегшити роботу, навіть якщо ви не настільки підковані в техніці.

Перевіряйте повідомлення, коли у вас є час

Snapchat дуже популярний, і майже кожен, кого ви знаєте, напевно, має зареєстрований обліковий запис. Стрес, викликаний повторюваними звуками сповіщень цілий день щодня, дійсно дратував, і багато людей благали виправити ситуацію. Функція «Не турбувати» нарешті дозволила користувачам вимкнути звуки сповіщень.

Замість того, щоб перевіряти розмови після кожного повідомлення, тепер ви можете перевіряти їх будь-коли, без будь-якого тиску. Прокрутіть назад, прочитайте старі повідомлення, відповідайте та продовжуйте розмову у своєму власному темпі.

Що ви думаєте про функцію «Не турбувати»? Ви вважаєте, що це хороша ідея? Розкажіть нам, чому ви блокуєте користувачів або групи, у розділі коментарів нижче.